Kontakt os
00800-33584266
(toll free)
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Semperit

Semperit Van-Life 2

195/70 R15C 104/102S 8PR

Semperit - Kvalitetsdæk fra Continental i mellemprisklassen.

Dækdimension
195/70 R15C 104/102S 8PR 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
S: Godkendt  op til 180 km/h
EAN
4024067715956
Artikelnummer
GI-R-293846GA
DEX
DKK 533
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

SEMPERIT VAN-LIFE 2

En sikker satsning til tunge byrder. Til MPV'ere, minibusser og lette varevogne. Teknisk velafbalancerede egenskaber med fokus på sikkerhed og økonomi.

Sikker bremsning på våde veje.
Den skridsikre slidbane på dækkene bryder gennem vandfilmen. Som følge heraf reduceres bremselængde på våde veje.

Fremragende tør håndtering.
Den stabile profil i midten af dækket forbedrer kraftoverførsel på gaden. Selv med tunge byrder styretøjet bevægelse overføres præcist, sikrer sikker håndtering.

Lavere brændstofforbrug.
Den nyudviklede profil reducerer energitab. Brændstofforbruget reduceres takket være lavere rullemodstand.

  • Semperit kvalitet, der giver maksimal sikkerhed, selv under vanskelige forhold.
  • Sikker bremsning i vådt føre.
  • Passer perfekt til f.eks. Mercedes Sprinter, Fiat Ducato og Opel Movano
EU dækmarkering og effektivitetsklasse
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK