Kontakt os
00800-33584266
(toll free)
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Sava

Sava Adapto

165/70 R13 79T
Dækdimension
165/70 R13 79T 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
GAN Helårsdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbolWinter
Hastighed
T: Godkendt  op til 190 km/h
EAN
5452000459633
Artikelnummer
GI-R-254730GA
DEX
Kundebedømmelser
(225)
DKK 375
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere

For bilister, der ikke ønsker besværet og bekostning af adskilt sommer-og vinterdæk, har vi introduceret det i al slags vejr Adapto. Denne prisbillige dæk tilpasser sig årstidens vejrskift - fra varme sommerdage til sne og is. All-weather greb Sava Adapto indeholder en særlig silicaforbindelse for året rundt greb - uanset vejret. Den snefnug symbol angiver, at det opfylder de strenge krav, der stilles af en vinter klassificeret dæk.

Store håndtering og bremseevne året rundt Slidbanesammensætningen tilpasser sig vejret, hvilket giver det rigtige niveau af stivhed i sommer, mens der opholder fleksibel i vinteren. Resultatet er pålidelig håndtering og bremsning under alle vejrforhold. Gribekanter i slidbanen tilføje ekstra trækkraft til vinterveje. Resistens over for akvaplaning Kør med tillid på våde veje.

Brede mønsterrillerne sprede vand let, hvilket reducerer risikoen for aquaplaning Rolige og behagelige Støjsvage dæk betyde en mere komfortabel kørsel og mindre støjforurening. For Adapto, har vi designet et slidbanemønster, der styrer støjniveauet og giver dig en blødere kørsel.

  • Vejgreb i al slags vejr
  • Gode køreegenskaber og god bremseevne året rundt.
  • Modstandsdygtighed over for akvaplaning
  • Støjsvagt og komfortabelt

Vejgreb i al slags vejr. Til Sava adapto er anvendt en speciel silika-blanding, der sikrer godt vejgreb hele året rundt – uanset vejret. Snefnug-symbolet angiver, at det opfylder de strenge krav, der stilles til dæk, der klassificeres som vinterdæk.

Gode køreegenskaber og god bremseevne året rundt. Slidbaneblandingen tilpasser sig vejret, så dækket har den rette fasthed om sommeren og er fleksibelt om vinteren. Resultatet er pålidelige køreegenskaber og bremseevner under alle vejrforhold. Gribekanter i slidbanen giver ekstra vejgreb på vinterveje.

Modstandsdygtighed over for akvaplaning. Kør trygt på våde veje. Brede slidbaneriller bortleder nemt vand, hvilket reducerer risikoen for akvaplaning.

Støjsvagt og komfortabelt. Støjsvage dæk betyder en mere komfortabel kørsel og mindre støjforurening. Til adapto-dækket har vi designet et slidbanemønster, som kontrollerer støjniveauet og giver dig en mere jævn kørsel.

EU dækmarkering og effektivitetsklasse
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

Sava Adapto tyre review

Gennemsnit af 225 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 1.602.675

29.01.2011 from F. Sørensen
Det mærkes at det er et lidt ”blødt” dæk. Under en undvigecitation vil der nok kunne opstå problemer.

Se flere anmeldelser
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK