Kontakt os
00800-33584266
(toll free)
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Matador

Matador MPS 330 Maxilla 2

235/65 R16C 115/113R

Matador - Dæk produceret i Europa med tysk teknologi.

Dækdimension
235/65 R16C 115/113R 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
R: Godkendt  op til 170 km/h
EAN
4050496559724
Artikelnummer
GI-R-250080GA
DEX
DKK 792
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere

Nye MPS 330 Maxilla 2 pålidelige i sommeren

Højere slidstyrke og sikkerhed. Vi introducerer en ny generation af lette lastbildæk til sommer brug på MPV'er, varevogne og lette lastbiler. MPS330 Maxilla 2 anbefales til sommer trafik på racerbanerne og de regionale veje, det har en robust konstruktion og design, øget slidstyrke og kilometertal ydeevne. Det giver højere køresikkerhed, bedre køreegenskaber og kortere bremselængde.

Features:

  • Robust mønster design og flad dækkontur
  • Forbedret dæk bæreevne
  • Højere kilometertal ydeevne, højere slidstyrke
  • Robuste og solid slidbane blokke på skuldrene
  • Høj kørestabilitet i kurver
  • Sikker håndtering og transport af laster
  • 3 brede omkredsen forskydning grooves med blokke med gribende kanter og lameller
  • Kortere bremselængde på våd og tør overflade
  • Effektiv vand fortrængning fra dækkets trædeflade, fremragende akvaplaningssikkerhed
EU dækmarkering og effektivitetsklasse
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK