Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Matador

Matador MPS 330 Maxilla 2

225/75 R16C 121/120R 10PR

Matador - Dæk produceret i Europa med tysk teknologi.

Dækdimension
225/75 R16C 121/120R 10PR 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
R: Godkendt  op til 170 km/h
EAN
4050496585235
Artikelnummer
GI-R-250076GA
DEX
EU
European Production
DKK 1.044
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

Nye MPS 330 Maxilla 2 pålidelige i sommeren

Højere slidstyrke og sikkerhed. Vi introducerer en ny generation af lette lastbildæk til sommer brug på MPV'er, varevogne og lette lastbiler. MPS330 Maxilla 2 anbefales til sommer trafik på racerbanerne og de regionale veje, det har en robust konstruktion og design, øget slidstyrke og kilometertal ydeevne. Det giver højere køresikkerhed, bedre køreegenskaber og kortere bremselængde.

Features:

  • Robust mønster design og flad dækkontur
  • Forbedret dæk bæreevne
  • Højere kilometertal ydeevne, højere slidstyrke
  • Robuste og solid slidbane blokke på skuldrene
  • Høj kørestabilitet i kurver
  • Sikker håndtering og transport af laster
  • 3 brede omkredsen forskydning grooves med blokke med gribende kanter og lameller
  • Kortere bremselængde på våd og tør overflade
  • Effektiv vand fortrængning fra dækkets trædeflade, fremragende akvaplaningssikkerhed
 EU-dækmærket / effektivitetsklasser
EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU har indført EU-dækmærket ved en forordning (nr.1222/2009), og mærket er ens og bindende for alle EU-medlemsstater. Det gælder for personbildæk, dæk til lette erhvervskøretøjer og dæk til tunge erhvervskøretøjer, der er produceret efter den 1. juli 2012.

Tre forskellige områder testes: rullemodstand, vådgreb og rullestøjen, som dækket frembringer under kørsel

Følgende påvirkes ikke af EU-dækmærket: regummierede dæk, professionelle terrængående dæk, racerdæk, dæk med ekstra anordninger til forbedring af trækkraften, f.eks. pigdæk, T-type nøddæk/reservehjul, specialdæk til montering på køretøjer, der blev registreret første gang inden den 1. oktober 1990, dæk med en maksimal tilladt hastighed på 80 km/t, dæk til fælge med en nominel diameter på 254 mm eller derunder eller 635 mm eller mere.

Med denne forordning forfølger den Europæiske Union målet om at fremme økonomisk og miljømæssig effektivitet i vejtrafikken såvel som at øge trafiksikkerheden på den ene side og på den anden side at give forbrugerne større produktgennemsigtighed og samtidig fungere som en aktiv beslutningsstøtte.

Allerede i forbindelse med inkorporeringen kritiserer eksperter det faktum, at EU-dækmærket desværre kun viser nogle få produktegenskaber. Ud over rullemodstand, vådgreb og rullestøj, som er hovedfokus for EU-dækmærkningen, har dæk meget vigtigere og sikkerhedsrelevante produktegenskaber, såsom akvaplaningsegenskaber, kørselsstabilitet, holdbarhed, bremseegenskaber på tørre og våde veje, adfærd under vinterforhold osv.

Dækproducenter påpeger, at testresultater fra forskellige institutioner og tidsskrifter fortsat er vigtige informationskilder for slutforbrugeren. Disse tests fokuserer normalt på yderligere sikkerhedsrelevante produktegenskaber ud over EU-standardkvalifikationerne til dækmærkning, som altid er vigtige for den endelige kunde.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.