Kontakt os
00800-33584266
(toll free)
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Kleber

Kleber Citilander

225/70 R16 103H
Dækdimension
225/70 R16 103H 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
GAN Helårsdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbolWinter
Hastighed
H: Godkendt  op til 210 km/h
EAN
3528700027471
Artikelnummer
GI-R-279880GA
DEX
Kundebedømmelser
(13)
DKK 732
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere

Citilander - Tillid året rundt i SUV-tilstand

STYRKE OG SIKKERHED

Overvind alle hverdagens forhindringer i fuld sikkerhed

Citilanders karkasse, som er 20 %* stærkere sammenlignet med personvognsdæk, kan holde til en enhver test i bymiljø. Dækkets brede, langsgående mønsterriller dræner effektivt vand og mindsker risikoen for akvaplaning.

ALSIDIGHED

Glæd dig over fremragende trækkraft på alle underlag sommer såvel som vinter

Dækkets dybe mønster, tværgående greb og store antal tværgående mønsterriller giver fremragende trækkraft på alle underlag: asfalt, grus, mudder, sne. Dets 3PMSF-** og M+S-***mærkninger gør det til det ideelle dæk både sommer og vinter.

LANG LEVETID

Nyd godt af fremragende holdbarhed

Dækkets asymmetriske mønster giver optimal fordeling af stivheden i dækket, så der sikres langsom og regelmæssig slitage. Dybden på mønsteret sikrer længere levetid.

EU dækmarkering og effektivitetsklasse
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

Kleber Citilander tyre review

Gennemsnit af 13 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 185.497
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK