Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Goodyear

Goodyear Fuelmax D

295/60 R22.5 150/147K 16PR Dobbelt mærkning 149/146L

Goodyear - Dækproducent fra USA. Kvalitetsprodukt i den højere prisklasse.

Dækdimension
295/60 R22.5 150/147K 16PR Dobbelt mærkning 149/146L 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæktype
Wi Vinterdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbolWinter
Hastighed
K: Godkendt  op til 110 km/h
EAN
5452000662385
Artikelnummer
GI-R-276555GA
DKK 4.451
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

Op til 10 % bedre rullemodstand end sin forgænger*. Takket være et højt netto-/brutto-forhold kombineret med en lav mønsterdybde giver det nye FuelMax D-dæk en lavere rullemodstand og et forbedret kilometertal. Det nye FuelMax D har også M+S og 3 Peak Mountain-snefnugmærket, hvilket giver:

  • Fremragende vejgreb om vinteren
  • Og overholdelse af de gældende lovkrav til vinterkørsel

Med de nye FuelMax D behøver du ikke længere at vælge mellem lavt forbrug og kilometertal. En op til 10 % bedre rullemodstand gør det muligt at spare endnu mere end før, og et 15 % bedre kilometertal i gennemsnit samt et bedre vejgreb (3PSF og M+S) sikrer, at FuelMax D også er den optimale løsning til regional kørsel. Find nærmeste forhandler her.

EU dækmarkering og effektivitetsklasse
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
^