Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.

Gislaved Urban*Speed

155/65 R14 75T
Dækdimension
155/65 R14 75T  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt  op til 190 km/h
EAN
4024064555418
Artikelnummer
GI-R-222721GA
DEX
DKK 327
Gratis fragt*
Levering: 7-10 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 1.000 monteringspartnere
Ofte købt sammen:
 • Total pris:
  DKK 1.611
  1 x Gislaved Urban*Speed 155/65 R14 75T =
  DKK 327
  1 x Castrol 5 Liter Kanister =
  DKK 303

URBAN - til by og land. Til biler i den kompakte klasse og mellemklassen.

Med gode all-round egenskaber er Urban*Speed et alsidigt og pålideligt dæk. Da Gislaved er testet under barske klimatiske forhold i Sverige, opnår man fantastisk greb og kontrol under alle forhold. Bedre køreegenskaber. Passer perfekt til f.eks. Fiat Doblo, Nissan Kubistar og Renault Kangoo.

Forbedret håndtering:

 • Dobbelt blokke i skulderområdet, forbundet med 'tie-barer «
 • Større stabilitet
 • Mere sikkerhed

Flere kilometertal:

 • Mønsterdybde øget
 • Større kilometertal

Mere komfort:

 • Støjsvage kørsel til komfort-orienterede bilister
 • Støj-optimeret dækmønster
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK