Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
General

General Euro Van 2

215/70 R15C 109/107R 8PR

General - Dækproducent fra USA, kvalitetsprodukt, speciale indenfor 4x4.

Dækdimension
215/70 R15C 109/107R 8PR 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
R: Godkendt  op til 170 km/h
EAN
4032344546957
Artikelnummer
GI-R-223894GA
DEX
DKK 660
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

Den kraftfulde van dæk

Udviklet til de højeste krav i transportvirksomheder og varevogne, ved hjælp af sin højt udviklede slidbane den Eurovan 2 opnår højt kilometertal og kraftfulde trækkraft. Den nye mønsterstruktur forbedrer bremseevne og håndtering på tørre veje og i kurver. The Eurovan 2 er karakteriseret ved fremragende akvaplaning egenskaber. Forskudt modsatrettede mønsterrillerne i skulderen reducere støj og øge kørekomforten. Den flade dæk kontur sikrer jævn slitage og forlænger dækkets levetid.

Til transportere og varevogne. Kendetegnet ved sine enestående akvaplaning-egenskaber.General Tire, som startede i USA, tilbyder produkter til alle typer køretøjer, til alle årstider og alt terræn. Sikkerhed på våde veje via nedsat risiko for akvaplaning. Passer perfekt til f.eks. Mercedes Sprinter, Ford Transit og Iveco Daily.

Tekniske højdepunkter:

  • Funktion: Tre brede dræning riller efter omkredsen for bedre vanddræning
  • Fordel: Sikkerhed på våde veje gennem reduceret risiko for aquaplaning

  • Funktion: Kompakte og robust slidbane blokke til en bedre overførsel af circumfential og laterale kræfter
  • Fordel: Bedre håndtering og kortere bremselængde

  • Funktion: Forskudt modsatte mønsterrillerne i skulderen, der reducerer støjen ved at fjerne frekvens toppe
  • Fordel: Lavere støjniveau og dermed større kørekomfort
 EU-dækmærket / effektivitetsklasser
EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU har indført EU-dækmærket ved en forordning (nr.1222/2009), og mærket er ens og bindende for alle EU-medlemsstater. Det gælder for personbildæk, dæk til lette erhvervskøretøjer og dæk til tunge erhvervskøretøjer, der er produceret efter den 1. juli 2012.

Tre forskellige områder testes: rullemodstand, vådgreb og rullestøjen, som dækket frembringer under kørsel

Følgende påvirkes ikke af EU-dækmærket: regummierede dæk, professionelle terrængående dæk, racerdæk, dæk med ekstra anordninger til forbedring af trækkraften, f.eks. pigdæk, T-type nøddæk/reservehjul, specialdæk til montering på køretøjer, der blev registreret første gang inden den 1. oktober 1990, dæk med en maksimal tilladt hastighed på 80 km/t, dæk til fælge med en nominel diameter på 254 mm eller derunder eller 635 mm eller mere.

Med denne forordning forfølger den Europæiske Union målet om at fremme økonomisk og miljømæssig effektivitet i vejtrafikken såvel som at øge trafiksikkerheden på den ene side og på den anden side at give forbrugerne større produktgennemsigtighed og samtidig fungere som en aktiv beslutningsstøtte.

Allerede i forbindelse med inkorporeringen kritiserer eksperter det faktum, at EU-dækmærket desværre kun viser nogle få produktegenskaber. Ud over rullemodstand, vådgreb og rullestøj, som er hovedfokus for EU-dækmærkningen, har dæk meget vigtigere og sikkerhedsrelevante produktegenskaber, såsom akvaplaningsegenskaber, kørselsstabilitet, holdbarhed, bremseegenskaber på tørre og våde veje, adfærd under vinterforhold osv.

Dækproducenter påpeger, at testresultater fra forskellige institutioner og tidsskrifter fortsat er vigtige informationskilder for slutforbrugeren. Disse tests fokuserer normalt på yderligere sikkerhedsrelevante produktegenskaber ud over EU-standardkvalifikationerne til dækmærkning, som altid er vigtige for den endelige kunde.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.