Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
General

General Euro Van 2

185/75 R16C 104/102R 8PR

General - Dækproducent fra USA, kvalitetsprodukt, speciale indenfor 4x4.

Dækdimension
185/75 R16C 104/102R 8PR 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
R: Godkendt  op til 170 km/h
EAN
4032344546926
Artikelnummer
GI-R-223895GA
DEX
DKK 644
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

Den kraftfulde van dæk

Udviklet til de højeste krav i transportvirksomheder og varevogne, ved hjælp af sin højt udviklede slidbane den Eurovan 2 opnår højt kilometertal og kraftfulde trækkraft. Den nye mønsterstruktur forbedrer bremseevne og håndtering på tørre veje og i kurver. The Eurovan 2 er karakteriseret ved fremragende akvaplaning egenskaber. Forskudt modsatrettede mønsterrillerne i skulderen reducere støj og øge kørekomforten. Den flade dæk kontur sikrer jævn slitage og forlænger dækkets levetid.

Til transportere og varevogne. Kendetegnet ved sine enestående akvaplaning-egenskaber.General Tire, som startede i USA, tilbyder produkter til alle typer køretøjer, til alle årstider og alt terræn. Sikkerhed på våde veje via nedsat risiko for akvaplaning. Passer perfekt til f.eks. Mercedes Sprinter, Ford Transit og Iveco Daily.

Tekniske højdepunkter:

  • Funktion: Tre brede dræning riller efter omkredsen for bedre vanddræning
  • Fordel: Sikkerhed på våde veje gennem reduceret risiko for aquaplaning

  • Funktion: Kompakte og robust slidbane blokke til en bedre overførsel af circumfential og laterale kræfter
  • Fordel: Bedre håndtering og kortere bremselængde

  • Funktion: Forskudt modsatte mønsterrillerne i skulderen, der reducerer støjen ved at fjerne frekvens toppe
  • Fordel: Lavere støjniveau og dermed større kørekomfort
EU dækmarkering og effektivitetsklasse
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
^