Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.
Fulda

Fulda EcoControl

175/65 R14 82T

Fulda - Sort, bredt, stærkt. Kvalitetsprodukt fra Goodyear i mellemprisklassen

Dækdimension
175/65 R14 82T 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt  op til 190 km/h
EAN
4038526032065
Artikelnummer
GI-D-118896GA
DEX
Business Reviews
ÖAMTC
Stiftung Warentest
ADAC
Kundebedømmelser
(51)
EU
European Production
DKK 368
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

Et meget holdbart sommerdæk, som sparer brændstofomkostninger EcoControl kombinerer god værdi for pengene og pålidelige køreegenskaber. Sammen med en suveræn brændstoføkonomi og et højt kilometertal sikrer dækket den bremsekraft, der er nødvendig i regnvådt vejr.

  • Bedre bremseevne i vådt føre
  • Lavere brændstofomkostninger
  • Højt kilometertal
  • Kør med ro i sindet

Bedre bremseevne i vådt føre. Den specielle silicablanding er optimeret til at sikre et fremragende vejgreb i vådt føre, hvilket betyder kortere bremselængde i regnvådt vejr. Med det asymmetriske design, som optimerer vejkontakten, vil du også opleve pålidelige køreegenskaber på tørre veje.

Lavere brændstofomkostninger. Spar penge, hver gang du kører. Fulda EcoControl bruger en innovativ silikablanding, der reducerer rullemodstand - hvilket mindsker dit køretøjs brændstofforbrug og CO2- udslip.

Højt kilometertal. EcoControl slides jævnt i løbet af dets levetid takket være en fladere kontur og en større slidbanebredde. Det holder derfor længere og giver dig et højere kilometertal mellem dækskift.

Kør med ro i sindet. Glæd dig over en mere støjsvag og komfortabel kørsel. EcoControls optimerede bloksystem begrænser støjniveauet.

 EU-dækmærket / effektivitetsklasser
EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU har indført EU-dækmærket ved en forordning (nr.1222/2009), og mærket er ens og bindende for alle EU-medlemsstater. Det gælder for personbildæk, dæk til lette erhvervskøretøjer og dæk til tunge erhvervskøretøjer, der er produceret efter den 1. juli 2012.

Tre forskellige områder testes: rullemodstand, vådgreb og rullestøjen, som dækket frembringer under kørsel

Følgende påvirkes ikke af EU-dækmærket: regummierede dæk, professionelle terrængående dæk, racerdæk, dæk med ekstra anordninger til forbedring af trækkraften, f.eks. pigdæk, T-type nøddæk/reservehjul, specialdæk til montering på køretøjer, der blev registreret første gang inden den 1. oktober 1990, dæk med en maksimal tilladt hastighed på 80 km/t, dæk til fælge med en nominel diameter på 254 mm eller derunder eller 635 mm eller mere.

Med denne forordning forfølger den Europæiske Union målet om at fremme økonomisk og miljømæssig effektivitet i vejtrafikken såvel som at øge trafiksikkerheden på den ene side og på den anden side at give forbrugerne større produktgennemsigtighed og samtidig fungere som en aktiv beslutningsstøtte.

Allerede i forbindelse med inkorporeringen kritiserer eksperter det faktum, at EU-dækmærket desværre kun viser nogle få produktegenskaber. Ud over rullemodstand, vådgreb og rullestøj, som er hovedfokus for EU-dækmærkningen, har dæk meget vigtigere og sikkerhedsrelevante produktegenskaber, såsom akvaplaningsegenskaber, kørselsstabilitet, holdbarhed, bremseegenskaber på tørre og våde veje, adfærd under vinterforhold osv.

Dækproducenter påpeger, at testresultater fra forskellige institutioner og tidsskrifter fortsat er vigtige informationskilder for slutforbrugeren. Disse tests fokuserer normalt på yderligere sikkerhedsrelevante produktegenskaber ud over EU-standardkvalifikationerne til dækmærkning, som altid er vigtige for den endelige kunde.

Business Reviews
Profile:EcoControl
Review Date Test Facility Dimensions Review Text Review Rating Seal
03/2011 ÖAMTC 175/65 R14 82T Recommendable
03/2011 Stiftung Warentest 175/65 R14 82T Satisfactory
03/2011 ADAC 175/65 R14 82T Satisfactory
03/2011 TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 175/65 R14 82T Satisfactory

EcoControl tyre review

Gennemsnit af 1.864 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 9.146

04.08.2014 fra Finn Ljung
Udmærket dæk, men slitage og dækstøj kunne være bedre

05.11.2013 fra Morten Brandt Hansen
Fulda EcoControl er et kvalitetsdæk til en yderst rimelig pris.

03.10.2013 fra Anders Jensen
godt dæk til få kroner

28.05.2012 fra Ole Madsen
For mig er det et godt dæk som arbejds redskab på min 626 Comprex har osse sat dem på min trailer, det jeg specielt går efter, det er at det er lang banet glat at det ikke har alle de trær lameller. Men på Min BMW M3 Michelin sider Michelin Pilot Sport P2 225/40 245/45x 17. når de er slidt ned overvejer jeg at sætte det nye Fulda Sport på. MIn Mazda 323 1,8 2000 afprøver jeg Marshal dækket, til nu er det ok så det komer osse i mine tanker næste gang jeg skla ha dæk. mvh Ole

Se flere anmeldelser
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.