Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.

Bildækforsikring

100 % beskyttelse med din dækforsikring giga-daek.dk!

Lad ikke beskadigede dæk ødelægge din dag! Dette er så irriterende, og alligevel er det en af de mest almindelige årsager til bilnedbrud.

Giga-daek.dk tilbyder dig en omfattende forsikring, der dækker udskiftning af dæk i tilfælde af skade. Den er eksklusiv, hurtig og enkel! Vælg blot forsikringen, når du bestille dine sommer-, vinter- eller helårsdæk, og tilføj den til din indkøbskurv.

I tilfælde af skader forårsaget af genstande på vejen såsom søm eller glas, i tilfælde af dækeksplosion eller hærværk vil dit dæk blive udskiftet. Derudover vil du i tilfælde af punktering uden nogen synlig grund få et nyt dæk. Processen styres via giga-daek.dk med direkte levering til din foretrukne partner.

Drag fordel af denne forsikring, når du køber nye dæk.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Hurtig og simpel anmeldelsesproces:

  • Hurtig bestilling af nyt/nye dæk på giga-daek.dk
  • Montering i nærheden hos din foretrukne partner
  • Simpel skadeanmeldelse 24/7 via vores online formular
  • Hurtig refundering inden for 5 arbejdsdage efter anmeldelsen er blevet accepteret

Hvad skal jeg gøre i tilfælde af en skade, der dækkes?