Vi leverer kun dækket. Hvis der er en fælg vist på billedet, er det kun vejledende.

CST Marquis - MR61

185/70 R14 88T
Dækdimension
185/70 R14 88T  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæktype
So Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt  op til 190 km/h
EAN
6933882591660
Artikelnummer
GI-R-364218GA
DEX
DKK 335
Gratis fragt*
Levering: 7-10 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 1.000 monteringspartnere
Ofte købt sammen:
 • Total pris:
  DKK 1.644
  1 x CST Marquis - MR61 185/70 R14 88T =
  DKK 335
  1 x Castrol 5 Liter Kanister =
  DKK 304

Marquis MR61

Energieffektivitet på vejen

Marquis er et klassisk dæk til mindre og kompakte køretøjer. Her blev der under udviklingen ovevejende fokuseret på området omkring optimeringen af rullemodstanden ved stabile bremsetal under tørre og våde forhold, ligesom en høj løbeydelse, muliggjort af en advanced-silicablanding, som dermed afrunder de økonomiske fordele. Og takket være det nyeste asymmetriske profildesign er der ikke blevet sparet på håndteringsegenskaber og performance.

 • Energiesparedæk til mindre og kompakte biler
 • Ringe afrulningsstøjniveau vha. asymmetrisk profildesign
 • God bremseydelse ved vådt føre takket være nyeste gummiblanding
 • Halvsilica-løbefladeblanding for en optimeret vådadfærd
EU dækmarkering og effektivitetsklasse

Den Europæiske Union, under CE 1222/2009, har bemyndiget, at alle dæk, som er produceret efter 1. juli 2012 til biler og erhverskøretøjer, skal have standard EU dækmarkeringer, som klassificerer dem efter tre præstationskarakteristiker: brændstofsydelse klassificeret fra A til G,vådvejsgreb klassificeret fra A til G, og støjforureningi decibel.

Kategorier for dæk som ikke hører under denne regulering er: vulkaniserede dæk, professionelle terrængående dæk, racer-/sportsdæk, og specielle slags dæk, som er designet til at øge vejgreb, som f.eks. sømbesatte dæk, T-type midlertidige reservedæk, dæk til biler fra før 1990, dæk med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t, dæk til fælger med en diameter mindre eller det samme som 254 mm eller mere eller lige med 635 mm.
Denne markering skal på den ene hånd promovere økonomisk og miljømæssig ydeevne i trafikken, og tilmed forbedre vejsikkerhed, og på den anden hånd hjælpe forbrugerne til at vælge passende dæk, ved at sikre et vist niveau af produkt-genkendelse.

Ikke desto mindre er markeringen blevet kritiseret for kun at vise et begrænset antal kendetegn. Der er professionelle, som argumenterer for, at dæk har mange flere karakteristika, som er vigtige og relevante for trafiksikkerhed. Dertil hører, blandt andet, akvaplaningsegenskaber, kørestabilitet, servicelivstid, produktegenskaber på våde og tørre veje ud over vådvejsgreb, egenskaber på sne.
Dækfabrikanter foreslår, at testresultater fra diverse brancheinstitutioner og industrimagaziner burde forblive meget vigtige informationskilder for slutforbrugeren, fordi de fokuserer på og bedømmer en bred vifte af forskellige dækegenskaber og features.

*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**If you order by 14:30, the goods leave our warehouse today. With advance transfer, Paypal and Sofortüberweisung the payment must have been made by that time.
x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK