Kontaktoplysninger

giga-daek.dk er en internettjeneste, der tilhører Giga GmbH, Hamburg, Tyskland.

Hvis De har spørgsmål vedrørende Deres køb af dæk, dækmontering, tekniske problemer, produktproblemer eller oplysninger om virksomheden, så kontakt os endelig! Nedenfor finder De en oversigt over vores hjælpeområder.

Hvordan kan vi hjælpe Dem?

Spørgsmål om køb af dæk og vores tilbud

Ordrestatus

Problemer med Deres ordre

Dækmontering / Monteringspartnere

Svar ikke fundet? – Vi ser frem til Deres besked

Kunne vi ikke hjælpe endnu? De kan også kontakte os per telefon.

Oplysninger om klageprocedurer

EU har oprettet en onlineportal, der skal hjælpe utilfredse kunder. Hvis De har en klage over varer eller tjenesteydelser, som De har købt hos os over internettet, kan De finde en neutral tvistbilæggelsestjeneste på http://ec.Europa.EU/consumers/ODR for at indgå et udenretligt forlig. Bemærk venligst, at der i øjeblikket (fra 01.02.2017) ikke findes tvistbilæggelsesorganer for visse industrier og i visse lande. Derfor kan De som forbruger ikke bruge denne portal til at løse tvister med os i disse lande.

Yderligere oplysninger findes på EU'S online portal. Vi er ikke forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugermæglingsorgan. Men vi er principielt villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et voldgiftsnævn for forbrugere. Hvis De har yderligere spørgsmål, bedes De kontakte os.

Vores adresse:

Giga GmbH
Flughafenstrasse 52a, Airport Center (Haus C)
22335 Hamburg
Tyskland
Telefon:  898 842 07 (mandag til fredag fra kl. 10 til kl.18)

Administrerende direktører: Kai Dopmann
Kontor: Hamburg, Germany
Registreringsnummer: Hamburg HRB 136143
VAT nummer: DK35437266

Bank navnet : Deutsche Bank Hannover (Tyskland),IBAN: DE83 2507 0070 0035 2922 00,BIC/Swift: DEUTDE2HXXX

Undlad venligst at sende dæk til denne adresse. Desværre kan vi ikke acceptere modtagelse af dem på denne adresse. Ring venligst til os eller brug vores kontaktformular.